Manicure laten doen bij Kapsoones in Groningen

Binnenkort is het mogelijk om een manicure te laten doen tijdens het knippen. Bij Kapsoones X, onze nieuwe vestiging zijn er veel verschillende behandelingen mogelijk, waaronder knippen, verven en binnenkort een manicure.

Uw manicure door gekwalificeerd personeel

Bij Kapsoones X in Groningen wordt uw manicure uitgevoerd door gekwalificeerd personeel, zelfs terwijl u geknipt wordt. Vanaf €20,- kunt u een manicure krijgen bij Kapsoones, er is geen betere manicure te krijgen in Groningen. In Groningen is er geen betere nagelstudio, waar je tegelijkertijd je haar kan laten knippen. Ook de gezellige en warme sfeer is uniek bij Kapsoones. Kapsoones X bevindt zich aan de Carolieweg 25 in Groningen. Meer weten? Bekijk onze contactpagina.

Maak van je manicure een unieke belevenis

Bij Kapsoones in Groningen zijn wij trots op de unieke belevenis in onze salon. Kapsoones X volgt het beeld van hoe een hippe en trendy kapsalon eruit moet zien. Kenmerkend voor onze kapsalon is de gezellige warme sfeer en de behulpzaamheid van ons personeel. Daarbij worden er warme hapjes en drankjes aangeboden bij Kapsoones. Wij noemen dit de Kapsoones ervaring.

  • Hippe en trendy uitstraling
  • Warme gezellige sfeer
  • Hapjes en drankjes
  • Personeel wordt hele jaar getraind
  • Altijd goed advies

Naast een manicure zijn er nog meerdere behandelingen mogelijk bij Kapsoones

Naast het doen van je nagels, kan Kapsoones ook nog meer voor je doen, waaronder:

Maak vandaag nog een afspraak en wacht niet langer!

Vanaf €20 ,- euro kun je professioneel je nagels bij ons laten doen, beter dan waar dan ook in Groningen. Maak vandaag nog een afspraak en kom de Kapsoones ervaring zelf beleven!