Welkom bij dé kapper van Groningen en omstreken

Logo Kapsoones

Naar welke Kapsoones ga jij?

IK WEET HET NIET

Maak direct een afspraak
Maak direct een afspraak

Olaplex behandeling bij Kapsoones

Olaplex behandeling in Groningen

Last van droog of beschadigd haar? Net iets te vaak je haar geblondeerd of geverfd? Er zijn veel mensen die dit probleem kennen en geen raad meer weten wat ze met hun haar moeten doen. Gelukkig hebben wij de oplossing. Olaplex is een fantastische manier om jouw haar weer leven in te brengen en weer te laten glanzen. Het herstelt het haar en maakt het weer sterk, zonder jouw haar te verzwaren.

Wat is Olaplex?

Een Olaplex behandeling is de ideale uitkomst als het gaat om beschadigd haar. Olaplex kan je haar herstellen en de glans in je haar terugbrengen. Het is de allernieuwste technologische doorbraak op het gebied van haarverzorging. De gebroken zwavelverbindingen in het haar worden door het gebruik van Olaplex weer aan elkaar gebracht. Je kunt het onder andere gebruiken als je haar door te veel chemische behandelingen te droog is geworden en afbreekt. Maar ook verschillende apparaten om je haar mee te stylen, zoals een krultang of stijltang, kunnen schade aan het haar aanbrengen. Zelfs de zon kan veel invloed hebben op de gezondheid van het haar. Als je je haar na beschadiging weer een gezonde boost wilt geven, kies dan voor Olaplex. Olaplex is eigenlijk een herstelbehandeling voor je haar.

Was je haar met Olaplex shampoo en Olaplex conditioner

De Olaplex shampoo is een voedende en herstellende shampoo. Het beschermt je haar en herstelt beschadigd haar, gespleten punten en pluis. Olaplex 4 is veilig voor gekleurd haar en bewezen dat het haarbreuk vermindert en ieder haartype versterkt. Tip: Je hebt maar een klein beetje shampoo nodig, doordat er een hoog concentratie gehalte in zit.

De shampoo en conditioner zijn beide vrij van sulfaten, parabenen en gluten. Ze zijn zeer geschikt om structurele haarschade te verbeteren. Deze conditioner wordt meestal gebruikt om chemisch behandeld of beschadigd haar te herstellen, waardoor jouw haar er weer gezond en sterk uitziet. 

Olaplex op twee manieren gebruiken

Je kunt het magische middeltje Olaplex op twee manieren inzetten. De ene manier is om Olaplex als aparte behandeling te doen en de andere manier is om Olaplex toe te voegen aan een kleurbehandeling. Wanneer je Olaplex gebruikt als aparte behandeling, dan is het een herstelbehandeling om je haar te voeden en te herstellen. Als je echter ook graag je haar wilt (bij)kleuren, kun je er ook voor kiezen om Olaplex aan de kleurbehandeling toe te voegen. Zo voorkom je dat het haarverf je haar beschadigd. Het werkt dan als het ware als een beschermingsmiddel. Olaplex is dus niet alleen voor haar dat al beschadigd is, maar ook als voorzorg!

Olaplex nummers

Olaplex nr. 1

Wordt gebruik om het haarherstel te beginnen en duurt ongeveer 5 minuten.

Olaplex nr. 2

Zorgt ervoor dat de behandeling echt goed op gang komt en duurt ongeveer 20 minuten.

Olaplex nr. 3

Dit nummer van de lijn gebruik je thuis. Deze gebruik je ongeveer 1 keer per week. Dit zorgt ervoor dat ook thuis je haar zijn kracht en kleur goed behoudt.

Olaplex nr. 4

Dit is een onderhoudende shampoo en zorgt ervoor dat ook tijdens het wassen je haar wordt herstelt. Deze kun je elke dag gebruiken, vooral na nummer 3.

Olaplex nr. 5

Dit is een verzorgende conditioner die wederom het haar herstelt en verzorgd. Dit is de laatste stap naar supergezond en mooi haar. Deze gebruik je in je hele haar.

Bezoek ons of neem contact met ons op

Wilt u graag een afspraak maken voor een behandeling met Olaplex? U kunt ook via onze website makkelijk een afspraak inplannen. Heeft u nog vragen over de behandeling? Dan kunt u uiteraard ook altijd contact met ons opnemen of langskomen in één van onze salons! Wij kunnen u advies geven over wat het beste is voor uw haar. Kom bij ons langs en beleef het met ons mee!