Welkom bij dé kapper van Groningen en omstreken

Logo Kapsoones

Naar welke Kapsoones ga jij?

IK WEET HET NIET

Selecteer een locatie naar keuze
Maak direct een afspraak

Olaplex behandeling bij Kapsoones

Olaplex behandeling in Groningen

Last van droog of beschadigd haar? Net iets te vaak uw haar geblondeerd of geverfd? Er zijn veel mensen die dit probleem kennen en geen raad meer weten wat ze met hun haar moeten doen. Gelukkig hebben wij de oplossing! Olaplex is een fantastische manier om uw haar weer leven in te brengen en weer te laten glanzen. Het herstelt het haar en maakt het weer sterk, zonder uw haar te verzwaren!

Wat is Olaplex?

Een Olaplex behandeling is de ideale uitkomst als het gaat om beschadigd haar. Olaplex kan je haar herstellen en de glans in je haar terugbrengen. Het is de allernieuwste technologische doorbraak op het gebied van haarverzorging. De gebroken zwavelverbindingen in het haar worden door het gebruik van Olaplex weer aan elkaar gebracht. Je kunt het onder andere gebruiken als je haar door te veel chemische behandelingen te droog is geworden en afbreekt. Maar ook verschillende apparaten om je haar mee te stylen, zoals een krultang of stijltang, kunnen schade aan het haar aanbrengen. Zelfs de zon kan veel invloed hebben op de gezondheid van het haar. Als je je haar na beschadiging weer een gezonde boost wilt geven, kies dan voor Olaplex!

Olaplex op twee manieren gebruiken

Je kunt het magische middeltje Olaplex op twee manieren inzetten. De ene manier is om Olaplex als aparte behandeling te doen en de andere manier is om Olaplex toe te voegen aan een kleurbehandeling. Wanneer je Olaplex gebruikt als aparte behandeling, dan is het een herstelbehandeling om je haar te voeden en te herstellen. Als je echter ook graag je haar wilt (bij)kleuren, kun je er ook voor kiezen om Olaplex aan de kleurbehandeling toe te voegen. Zo voorkom je dat het haarverf je haar beschadigd. Het werkt dan als het ware als een beschermingsmiddel. Olaplex is dus niet alleen voor haar dat al beschadigd is, maar ook als voorzorg!

Olaplex nummers

Olaplex nr. 1

Wordt gebruik om het haarherstel te beginnen en duurt ongeveer 5 minuten.

Olaplex nr. 2

Zorgt ervoor dat de behandeling echt goed op gang komt en duurt ongeveer 20 minuten.

Olaplex nr. 3

Dit nummer van de lijn gebruik je thuis. Deze gebruik je ongeveer 1 keer per week. Dit zorgt ervoor dat ook thuis je haar zijn kracht en kleur goed behoudt.

Olaplex nr. 4

Dit is een onderhoudende shampoo en zorgt ervoor dat ook tijdens het wassen je haar wordt herstelt. Deze kun je elke dag gebruiken, vooral na nummer 3.

Olaplex nr. 5

Dit is een verzorgende conditioner die wederom het haar herstelt en verzorgd. Dit is de laatste stap naar supergezond en mooi haar. Deze gebruik je in je hele haar.

Bezoek ons of neem contact met ons op

Wilt u graag een afspraak maken voor een behandeling met Olaplex? U kunt ook via onze website makkelijk een afspraak inplannen. Heeft u nog vragen over de behandeling? Dan kunt u uiteraard ook altijd contact met ons opnemen of langskomen in één van onze salons! Wij kunnen u advies geven over wat het beste is voor uw haar. Kom bij ons langs en beleef het met ons mee!