Welkom bij dé kapper van Groningen en omstreken

Logo Kapsoones

Naar welke Kapsoones ga jij?

IK WEET HET NIET

Maak direct een afspraak
Maak direct een afspraak

Balayage Groningen

Balayage is een echte klassieker in de kapsalon en de haarkleurtechniek die een ultieme must is als je van zachte, naadloze highlights houdt. Kies voor balayage in Groningen bij Kapsoones als je subtiel verspreide kleuren en een sun-kissed effect wilt! 

Wat is balayage? 

Balayage is al jaren ontzettend populair, maar wat is het precies? Balayage is een haarkleurtechniek die letterlijk ”vegen” betekent in het Frans. De kleur wordt met een kwast op het haar geveegd, waardoor er een zachte, subtiele overgang ontstaat. Deze techniek is vaak een paar tinten lichter dan je basiskleur, wat zorgt voor natuurlijke diepte en dimensie. De reden dat balayage al zo lang populair is, komt door de zachte overloop die geleidelijk uitgroeit. Hierdoor hoef je niet vaak naar de kapper voor bijwerken, in tegenstelling tot highlights die zichtbare uitgroei hebben.  

Balayage blond haar  

Is balayage alleen geschikt voor blond haar? Zeker niet! Met balayage kun je variëren in kleur. Het hoeft niet altijd blond te zijn. Hoewel blonde balayage het meest voorkomt, staat het ook prachtig bij andere haarkleuren. Bij bruin haar kun je bijvoorbeeld kiezen voor een koel bruin effect of een warme karamel of honingkleur toevoegen. De mogelijkheden bij balayage zijn eindeloos! 

Balayage vs. Highlights 

Zowel balayage als highlights zorgen voor een subtiele en rijke verandering in je haar. Maar wat zijn de verschillen en welke kleurtechniek is de beste keuze voor jou? 

Bij de keuze tussen balayage en highlights draait het om de look die je wilt bereiken en hoeveel onderhoud je wilt plegen. Balayage geeft een natuurlijker effect en vereist minder onderhoud. Highlight daarentegen geven een opvallender contrast en helderheid, perfect als je wilt dat je haarkleur echt opvalt. 

Balayage in Groningen bij Kapsoones 

Wil jij ook graag een balayage? Bij Kapsoones ben je aan het juiste adres! Wij zetten de mooiste balayage in Groningen. Onze ervaren stylisten staan klaar om jouw haar de perfecte balayage behandeling te geven. Maak vandaag nog een afspraak en geniet binnenkort van je prachtige nieuwe look!

PLAN JE AFSPRAAK