Welkom bij dé kapper van Groningen en omstreken

Logo Kapsoones

Naar welke Kapsoones ga jij?

IK WEET HET NIET

Maak direct een afspraak
Maak direct een afspraak

Laat je haar verven door onze kleurspecialisten in Groningen

Haar verven in Groningen bij verfsalon Kapsoones

Kapsoones biedt de meest unieke haarverf-ervaring in Groningen. Naast verven bij Kapsoones XL, hebben wij ook de geheel unieke ‘Colorbar’, oftewel Kapsoones C. De Colorbar is de enige plek in Groningen waar je tijdens het haar kleuren kunt genieten van heerlijke non-alcoholische cocktails en een lekker hapje. Onze prijzen beginnen vanaf €45,00. Dit maakt ons een goedkope kapper van Groningen. Wil je weten waar Kapsoones C en XL zijn? Kijk dan even op onze contact pagina. Kom bij ons langs en beleef het met ons mee!

Haarkleuren 2022

Dit jaar zijn er weer verschillende trends op het gebied van haarkleuren. Bij Kapsoones hebben we meerdere keren per jaar trainingen om voor jouw haren te verven. Dit jaar is de caramel bayalage helemaal hot. Een overloop in je haar van een karamel-achtige kleur. Prachtig is je je haar bruin wil verven of als je je haar blond wil verven.

Een andere trend dit jaar is diep donker rood haar. Voor vrouwen met bruin haar is de overstap naar diep donker rood niet groot. Bij Kapsoones hebben we diverse kleuren om prachtig rood haar te verven.

Koperblond is een trend wat prachtig kan om je haar blond te verven. Mocht je van jezelf licht blond haar hebben of donkerblond, dan zal koperblond je vast prachtig staan.

Kastanjebruin is prachtig voor het najaar. Deze warme bruine tint wordt aankomende herfst/winter weer veel gezien. Bij Kapsoones hebben we diverse bruine haar verven. Op deze manier heb je genoeg keuze om te kiezen in welke bruine kleur jij je haar gaat verven. Heb je advies nodig? Onze kappers kunnen jou alles vertellen over haar kleuren.

 

Verfmogelijkheden bij de Kapsoones Colorbar

Onze kleurspecialisten staan voor je klaar om jouw korte of lange lokken een make-over te geven. Highlights, lowlights, ombré, dip dye of sunkissed balayage. You name it, we do it! (Bijna) niets is te gek in in onze kleursalon in Groningen.

Bij Kapsoones zijn we altijd in voor iets nieuws, dus heb jij een super tof haar-idee? Bespreek dit dan met onze kleurspecialisten. Wij kijken vervolgens graag wat de mogelijkheden zijn. Heb je juist geen idee wat je met je kapsel aan moet? Geen probleem! Kom eens langs voor professioneel advies in style. Onder het genot van een goede kop koffie, thee of een glaasje fris met een hapje komen we er vast en zeker samen uit!

Zijn highlights nog van deze tijd?

Tegenwoordig zijn er vele verschillende technieken om je eigen haar te verven of te laten verven door een kapper. Bij Kapsoones kunnen wij al jouw wensen en diverse technieken toepassen. Een van de toegankelijkste manieren om je haar te verven is om highlights in te brengen. Dit is een natuurlijke manier om toch een kleurdimensie in je haar toe te passen. Highlights kunnen op blond haar en op bruin haar. Wil je highlights in je haar laten zetten? Laat dit dan doen door de kappers van Kapsoones. Highlights zijn zeker nog van deze tijd. Sterker nog, highlights blijven altijd een goede manier om je haar te verven.

En verder in de Colorbar…..

Naast haar kleuren, gebruiken wij de Colorbar ook nog voor extra activiteiten. Zo houden wij workshops en bieden wij avondactiviteiten met voorlichtingen of cursussen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Wacht niet langer!

Maak vandaag nog een verfafspraak bij de Colorbar! Vanaf €45,00 is er geen betere of uniekere plek in heel Groningen om je haar te laten kleuren. Kom niet alleen om je haar te laten verven; highlighten; lowlighten of dip dyen, maar kom ook voor een leuke en gezellige middag naar Kapsoones. Maak vandaag nog een afspraak, come in and see for yourself!