Welkom bij dé kapper van Groningen en omstreken

Logo Kapsoones

Naar welke Kapsoones ga jij?

IK WEET HET NIET

Selecteer een locatie naar keuze
Maak direct een afspraak

Laat je haar verven door onze kleurspecialisten in Groningen

Haar verven in Groningen bij verfsalon Kapsoones

Kapsoones biedt de meest unieke haarverf-ervaring in Groningen. Naast verven bij Kapsoones 1 en XL, hebben wij ook de geheel unieke ‘Colorbar’, oftewel Kapsoones C. De Colorbar is de enige plek in Groningen waar je tijdens het haar kleuren kunt genieten van heerlijke non-alcoholische cocktails en een lekker hapje. Onze prijzen beginnen vanaf €39,50. Wil je weten waar Kapsoones 1, C en XL zijn? Kijk dan even op onze contact pagina. Kom bij ons langs en beleef het met ons mee!

Verfmogelijkheden bij de Kapsoones Colorbar

Onze kleurspecialisten staan voor je klaar om jouw korte of lange lokken een make-over te geven. Highlights, lowlights, ombré, dip dye of sunkissed balayage. You name it, we do it! (Bijna) niets is te gek in in onze kleursalon in Groningen.

Bij Kapsoones zijn we altijd in voor iets nieuws, dus heb jij een super tof haar-idee? Bespreek dit dan met onze kleurspecialisten. Wij kijken vervolgens graag wat de mogelijkheden zijn. Heb je juist geen idee wat je met je kapsel aan moet? Geen probleem! Kom eens langs voor professioneel advies in style. Onder het genot van een goede kop koffie, een hapje en een verrukkelijke mocktail komen we er vast en zeker samen uit!

En verder in de Colorbar…..

Naast haar kleuren, gebruiken wij de Colorbar ook nog voor extra activiteiten. Zo houden wij workshops en bieden wij avondactiviteiten met voorlichtingen of cursussen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Wacht niet langer!

Maak vandaag nog een verfafspraak bij de Colorbar! Vanaf €39,50 is er geen betere of uniekere plek in heel Groningen om je haar te laten kleuren. Kom niet alleen om je haar te laten verven; highlighten; lowlighten of dip dyen, maar kom ook voor een leuke en gezellige middag naar Kapsoones. Maak vandaag nog een afspraak, come in and see for yourself!