Welkom bij dé kapper van Groningen en omstreken

Logo Kapsoones

Naar welke Kapsoones ga jij?

IK WEET HET NIET

Selecteer een locatie naar keuze
Maak direct een afspraak

Haar stylen in Groningen bij kapsalon Kapsoones 

Wil jij een mooie blow dry, krullen of perfect geföhnd haar? Bij Kapsoones kun je je haar laten stylen op elke manier die jij wenst. Heb je altijd al een keer je haren willen stijlen? Lijkt het je bijvoorbeeld tof om een keer krullend haar te stijlen? Dat kan bij Kapsoones, want daar zit je (haar) goed. Want zeg nou zelf, wat is fijner dan een prachtige coupe na een kappersbeurt? Bij alle salons zijn we bezig met haar stylen. Kort haar stylen, haren stijlen tot krullend haar stijlen. Wil je weten welke salon van Kapsoones voor jou het meest in aanmerking komt? Kijk dan even op onze contactpagina en wie weet loop jij binnenkort met gestylde haren naar buiten.

Krullen knippen?

De krullenkapper in Groningen vind je bij Kapsoones. Bij Kapsoones zijn we gespecialiseerd om krullend haar te knippen. Het is lastig om te bepalen wat je ermee wil, dus stylen we het naar jouw wensen. Wil je een kort haar of lang haar? Het kan allemaal. In veel gevallen komen er met de juiste behandeling prachtige krullen in het haar. Onze (krullen)kapper in Groningen zorgt ervoor dat jouw haar er weer stralend en gezond uitziet. 

Krullenkapper Groningen 

De perfecte krul krijgen. Dat kan bij onze krullenkapper in Groningen. Door verschillende methodes toe te passen komen jouw krullen tot het beste recht. Wij stylen het naar jouw wensen. Schroom niet om te bellen voor meer informatie over bepaalde methoden die wij gebruiken. Dan helpen wij jou graag verder in onze salon om jouw krullen weer te laten stralen! Denk jij toch ik wil mijn krullend haar stijlen? Dan kan dat ook! Kom langs bij de krullenkapper in Groningen.

De mooiste bruidskapsels stylen bij onze kapsalon in Groningen  

Ga je trouwen? Wat leuk en spannend zeg. Gefeliciteerd! Waarschijnlijk ben je al maanden van tevoren jouw trouwerij aan het plannen. Heb jij al een idee of je je haar gaat stylen? Heb je krullen en wil jij krullend haar stijlen? Of laat jij kort haar stylen omdat je geen idee hebt wat bij je past? Bij ons ben je aan het goede adres. Over je haar wil je die dag geen zorgen maken. Maak een afspraak om al je wensen te bespreken en laat je haar stylen op de manier hoe jij het graag wilt. Een proefkapsel kan uitlopen van haren stijlen tot krullend haar stijlen. Onze specialisten zijn op de dag van de trouwerij aanwezig om jou haar te stylen tot een prachtig bruidskapsel. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je op de dag van de bruiloft nog naar de kapper hoeft.

 

 

Wil jij je haar stijlen?

Een keer een andere style is hartstikke leuk en dat kan je proberen bij Kapsoones Groningen. Krullend haar stylen? Dat kan ook! Het geeft je ineens een hele andere look! Buiten dat om kom je door je haar te stijlen achter de gezondheid van je haar. Bij krullen zie je dan minder of er afgebroken punten zijn, waardoor je dit kan checken. Door je haar te stijlen breng je ook gemakkelijker verzorgingsproducten aan, omdat het volume van je haar minder wordt.

 

Haar stylen? Maak vandaag nog een afspraak en wacht niet langer!

Vanaf €27,- euro is er geen betere kapsalon in Groningen om je haar te laten stylen. Wil je je beter voelen met een mooie haar look? Maak vandaag nog een afspraak om jouw haar te stylen.