Welkom bij dé kapper van Groningen en omstreken

Logo Kapsoones

Naar welke Kapsoones ga jij?

IK WEET HET NIET

Maak direct een afspraak
Maak direct een afspraak

Haar stylen bij dé kapsalon van Groningen 

Ben jij op zoek naar de kapper die jouw kapsel kan stylen als geen ander? Wanneer je toe bent aan een frisse coup ga je natuurlijk niet naar de eerste de beste toe. Kapsalon Kapsoones is inmiddels al ruim 30 jaar een begrip in de stad Groningen en ver daarbuiten. Ons team van vakidioten heeft in ál die jaren een enorme bak met ervaring vergaard, niet alleen maar in het knippen of verven van haar, maar ook in stylen van allerlei verschillende soorten kapsels.  

Jouw haar laten stylen óf stijlen? 

Haren laten stylen of laten stijlen bij de kapper? Lijkt best wel op elkaar, maar het zijn wel degelijk twee compleet verschillende behandelingen.

Haar stylen

Wanneer je bij ons langskomt om jouw kapsel te laten stylen, gaan we op basis van jouw wensen aan de slag om je op een veilige manier een spectaculair kapsel te geven. Je weet wel, zo eentje waarbij de mensen die je tegenkomt het niet kunnen laten om je er over te complimenteren. 

Wat wij doen om je dit kapsel te bezorgen? Allereerst, goed luisteren. Cruciaal om ons in te kunnen beelden wat jíj voor ogen hebt! Vervolgens gaan we aan de slag: föhnen, kammen, masseren en stijlen, Whatever it takes! Wel altijd op een veilige manier; hitte kan haar beschadigen, maar onze ervaren kappers weten exact hoe je de hitte van de föhn of stijltang doseert.  

Haar stijlen

Wanneer je kroeshaar, een bos krullen of slag in je haar hebt is het leuk om (af en toe) je haren te stijlen. Bij sommige haar types kan het best een uitdaging zijn om haren te stijlen zonder dat het als een malle begint te pluizen. Het team van Kapsoones heeft ervaring met het stijlen van veel verschillende soorten haar. Wij kunnen: 

  • Kort haar stijlen 
  • Half lang haar stijlen 
  • Lang haar stijlen  
  • Kroeshaar stijlen 

Dus, ongeacht welk type haar jij gestyled wilt hebben, wij kunnen er mee overweg! 

Krullen knippen?

De krullenkapper in Groningen vind je bij Kapsoones. Bij Kapsoones zijn we gespecialiseerd om krullend haar te knippen. Het is lastig om te bepalen wat je ermee wil, dus stylen we het naar jouw wensen. Wil je een kort haar of lang haar? Het kan allemaal. In veel gevallen komen er met de juiste behandeling prachtige krullen in het haar. Onze (krullen)kapper in Groningen zorgt ervoor dat jouw haar er weer stralend en gezond uitziet. 

Krullenkapper Groningen 

De perfecte krul krijgen. Dat kan bij onze krullenkapper in Groningen. Door verschillende methodes toe te passen komen jouw krullen tot het beste recht. Wij stylen het naar jouw wensen. Schroom niet om te bellen voor meer informatie over bepaalde methoden die wij gebruiken. Dan helpen wij jou graag verder in onze salon om jouw krullen weer te laten stralen! Denk jij toch ik wil mijn krullend haar stijlen? Dan kan dat ook! Kom langs bij de krullenkapper in Groningen.

De mooist gestylde bruidskapsels van Groningen  

Ga je trouwen? Wauw, gefeliciteerd! Dat wordt waarschijnlijk de mooiste dag van je leven. Wanneer je straks richting het altaar loopt wil je jouw ‘aanstaande’ natuurlijk nog één keer versteld doen staan. Daar helpen wij je natuurlijk graag bij!  

Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan we samen jouw gedroomde bruidskapsel realiteit maken. 

Maak een afspraak om al je wensen te bespreken en laat je haar stylen op de manier hoe jij het graag wilt. Een proefkapsel kan uitlopen van haren stijlen tot krullend haar stijlen. Onze specialisten zijn op de dag van de trouwerij aanwezig om jou haar te stylen tot een prachtig bruidskapsel. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je op de dag van de bruiloft nog naar de kapper hoeft.

 

 

Haar stylen? Maak vandaag nog een afspraak en wacht niet langer!

Vanaf €27,- euro is er geen betere kapsalon in Groningen om je haar te laten stylen. Wil je je beter voelen met een mooie haar look? Maak vandaag nog een afspraak om jouw haar te stylen. 

Wil jij je haar stijlen?

Een keer een andere style is hartstikke leuk en dat kan je proberen bij Kapsoones Groningen. Krullend haar stylen? Dat kan ook! Het geeft je ineens een hele andere look! Buiten dat om kom je door je haar te stijlen achter de gezondheid van je haar. Bij krullen zie je dan minder of er afgebroken punten zijn, waardoor je dit kan checken. Door je haar te stijlen breng je ook gemakkelijker verzorgingsproducten aan, omdat het volume van je haar minder wordt.