Welkom bij dé kapper van Groningen en omstreken

Logo Kapsoones

Naar welke Kapsoones ga jij?

IK WEET HET NIET

Maak direct een afspraak
Maak direct een afspraak

Haarbehandeling in Groningen bij kapsalon Kapsoones

Haarbehandeling bij Kapsoones XL in Groningen

De perfecte haarbehandelingen voor jouw haar lokken bij Kapsoones XL in Groningen. Onze nieuwste vestiging biedt een heel nieuw aantal aan haarverzorgingsdiensten, allemaal ontworpen om je haar te voeden, te herstellen en te laten stralen. Met aandacht voor detail en expertise in verschillende haartypes, staan onze deskundige stylisten klaar om je haren te verzorgen. Wil je meer weten? Kijk dan even op onze contactpagina.  

Haarbehandeling voor vrouwen 

Onze specialisten bij Kapsoones XL doen er alles aan om elk haartype te behandelen met de juiste zorg en aandacht. Of je haar nu te vaak geblondeerd is, droog aanvoelt of gewoon wat extra liefde nodig heeft, onze behandelingen bieden de oplossing. Een haar treatment kan tussen de 2-4 uur duren, waardoor je heerlijk kunt ontspannen terwijl wij jou haar verzorgen. We bieden ook kortere behandelingen aan, hoewel het effect minder uitgesproken is dan bij een langere sessie.

Het resultaat van de behandeling hangt ook af van het type haar dat je hebt. Heb je dik en lang haar? Dan kan de behandeling langer duren dan bij korter en dunner haar. Bij ons kun je terecht voor knippen, verven en stylen, waarbij we streven naar het herstellen van de gezondheid en glans van je haar.

Onze specialisten hebben de kennis en kunde om je haar weer gezond te maken, ongeacht de conditie ervan. Of je nu kiest voor een snelle opfrisbeurt of een uitgebreide behandeling, wij zorgen ervoor dat je haar weer glanst en straalt als nooit tevoren.

Haarbehandeling treatment 

Geef je haar de aandacht die het verdient met onze exclusieve haar treatments. Of je nu op zoek bent naar een intensieve hydratatie, een herstellende behandeling of een verjongende ervaring, wij hebben de perfecte oplossing voor jou. Laat je haar behandelen en geniet van een verzorgde coupe waar je trots op kunt zijn. Met onze haarbehandelingen kun je binnen no-time weer zeggen: “Als je haar maar goed zit”.

Olaplex haarbehandeling bij Kapsoones XL in Groningen

Naast onze uitgebreide haarverzorgingsdiensten bieden we bij Kapsoones XL ook de Olaplex behandeling aan. Met deze behandeling herstellen we beschadigt haar en laten we het weer stralen als nooit tevoren. Olaplex staat bekend om zijn vermogen om gebroken zwavelbruggen in het haar te herstellen, waardoor het haar sterker, gezonder en glanzender wordt.

Combineer de Olaplex behandeling met onze speciaal ontwikkelde Olaplex shampoo voor thuisgebruik, om de resultaten te verlengen en je haar te blijven verzorgen tussen salonbezoeken door.

De beste haarbehandeling specialisten in Groningen

Je kunt altijd zeker zijn dat je voor je haarbehandelingen bij Kapsoones aan het juiste adres bent en dat onze specialisten professioneel en zorgzaam met je haar om gaan. Ons personeel wordt hiervoor gedurende het hele jaar getraind, zodat ze er altijd voor kunnen zorgen dat je 100% tevreden bent en je haar ook. Want wanneer je haar glanst en straalt, doe jij dit ook.

Niet alleen zijn wij trots op ons personeel, maar ook op onze vestigingen zelf. Elke vestiging van Kapsoones heeft zijn unieke beleving, iets dat wij de Kapsoones beleving noemen. In welke salon je ook van ons komt, het is altijd warm en gezellig. We zullen je altijd wat lekkers te drinken of eten aanbieden en we staan altijd klaar voor advies of een gezellig gesprek.

Wanneer je niet weet waar je aan toe bent, kun je gerust alsnog een afspraak maken of even binnen lopen voor een vrijblijvend advies. Onze professionals helpen je graag met het uitzoeken van een leuke, frisse of nieuwe haarbehandeling. Wanneer je klaar bent voor iets anders staan wij voor je klaar!

Maak vandaag nog een afspraak en wacht niet langer!

Klaar voor een nieuwe look? Maak vandaag nog een afspraak bij Kapsoones XL in Groningen en laat je haar verwennen door onze ervaren stylisten. Met de perfecte haarbehandelingen en een persoonlijke benadering zorgen we ervoor dat je haar er weer stralend uitziet. Want wanneer je haar goed zit, voel jij je goed!