Welkom bij dé kapper van Groningen en omstreken

Logo Kapsoones

Naar welke Kapsoones ga jij?

IK WEET HET NIET

Selecteer een locatie naar keuze
Maak direct een afspraak

Haarbehandelingen in Groningen bij kapsalon Kapsoones

Haarbehandelingen bij Kapsoones XL in Groningen

Ook bij Kapsoones XL bieden wij een breed scala aan haarbehandelingen. Je kunt bij ons terecht voor bijna elke haarbehandeling die je kan bedenken, van keratine tot waxen. Kapsoones XL is onze nieuwste vestiging, onze kapster Jelena is gespecialiseerd in keratinebehandelingen, bel haar voor een afspraak! Wil je meer weten? Kijk dan even op onze contact pagina.

De beste specialisten in heel Groningen

Je kunt altijd zeker zijn dat je voor je haar behandelingen bij Kapsoones aan het juiste adres bent en dat onze specialisten professioneel en zorgzaam met je haar om gaan. Ons personeel wordt hiervoor gedurende het hele jaar getraind, zodat ze er altijd voor kunnen zorgen dat je 100% tevreden bent.

Niet alleen zijn wij trots op ons personeel, maar ook op onze vestigingen zelf. Elke vestiging van Kapsoones heeft zijn unieke beleving, iets dat wij de Kapsoones beleving noemen. In welke salon je ook van ons komt, het is altijd warm en gezellig. We zullen je altijd wat lekkers te drinken of eten aanbieden en we staan altijd klaar voor advies of een gezellig gesprek.

Wanneer je niet weet waar je aan toe bent, kun je gerust alsnog een afspraak maken of even binnen lopen voor een vrijblijvend advies. Onze professionals helpen je graag met het uitzoeken van een leuke, frisse of nieuwe haarbehandeling. Wanneer je klaar bent voor iets anders staan wij voor je klaar!

Maak vandaag nog een afspraak en wacht niet langer!

Je kunt geen betere plek voor je haarbehandelingen vinden in Groningen. Is het tijd voor iets nieuws? Maak vandaag nog een afspraak!