Welkom bij dé kapper van Groningen en omstreken

Logo Kapsoones

Naar welke Kapsoones ga jij?

IK WEET HET NIET

Selecteer een locatie naar keuze
Maak direct een afspraak

Haarbehandelingen in Groningen bij kapsalon Kapsoones

Haarbehandelingen bij Kapsoones XL in Groningen

Bij Kapsoones XL kun je terecht voor diverse haarbehandelingen. Voor ieder haartype is er een geschikte behandeling om het haar zo goed mogelijk te verzorgen en de juiste voeding te geven. Zo bieden wij onder andere waxen en Olaplex behandelingen aan. Kapsoones XL is onze nieuwste vestiging. Wil je meer weten? Kijk dan even op onze contactpagina.  

Haarbehandeling vrouwen 

Onze specialisten doen er alles aan om jouw haar weer gezond te maken. Zo kan jouw net iets te vaak geblondeerde haar weer glanzend worden met de juiste voeding voor het haar, door de verschillende behandelingen die wij aanbieden. Een haar treatment kan tussen de 2-4 uur duren, dus ga lekker achterover liggen en neem even de tijd om te ontspannen. Wij bieden ook kortere haarbehandelingen aan, maar het effect is hier minder dan bij een behandeling van 3 uur. Los van de verschillende behandelingen, ligt het er ook aan wat voor type haar je hebt. Heb je dik en lang haar? Dan duurt de haarbehandeling langer dan als je kort en iets dunner haar hebt. Je kunt bij ons terecht voor zowel knippen, verven en stylen.  

Haar treatment 

Je haar is toch wel één van je visitekaartjes en verdient daarom ook een goede verzorging. Een fris en verzorgd kapsel zorgt ervoor dat je er gelijk een stuk verzorgder uit ziet. Het is daarom belangrijk om je haar goed te verzorgen en te stylen. Heb jij last van droog haar en kun je wel wat verzorging gebruiken? Kom dan langs in één van onze vestigingen in Groningen. Wij bieden verschillende haar treatments aan om te zorgen dat jij weer met een verzorgde bos haar de deur uitgaat. Zo kan je weer genieten van een mooie verzorgde coupe. Met onze haarbehandelingen kun jij voor je het weet weer zeggen: “Als je haar maar goed zit”. 

De beste specialisten in heel Groningen

Je kunt altijd zeker zijn dat je voor je haarbehandelingen bij Kapsoones aan het juiste adres bent en dat onze specialisten professioneel en zorgzaam met je haar om gaan. Ons personeel wordt hiervoor gedurende het hele jaar getraind, zodat ze er altijd voor kunnen zorgen dat je 100% tevreden bent en je haar ook. Want wanneer je haar glanst en straalt, doe jij dit ook. 

Niet alleen zijn wij trots op ons personeel, maar ook op onze vestigingen zelf. Elke vestiging van Kapsoones heeft zijn unieke beleving, iets dat wij de Kapsoones beleving noemen. In welke salon je ook van ons komt, het is altijd warm en gezellig. We zullen je altijd wat lekkers te drinken of eten aanbieden en we staan altijd klaar voor advies of een gezellig gesprek. 

Wanneer je niet weet waar je aan toe bent, kun je gerust alsnog een afspraak maken of even binnen lopen voor een vrijblijvend advies. Onze professionals helpen je graag met het uitzoeken van een leuke, frisse of nieuwe haarbehandeling. Wanneer je klaar bent voor iets anders staan wij voor je klaar! 

Maak vandaag nog een afspraak en wacht niet langer!

Je kunt geen betere plek voor je haarbehandelingen vinden in Groningen. Is het tijd voor iets nieuws? Maak vandaag nog een afspraak!