Welkom bij dé kapper van Groningen en omstreken

Logo Kapsoones

Kapsoones C

Kapsoones C
Gedempte Zuiderdiep 81
050-3603441
Maak direct een afspraak
Maak direct een afspraak

Kapsoones C

Wat is de Colorbar?

Op onze locatie van Kapsoones C hebben wij de Colorbar. Bij Kapsoones C zijn wij gespecialiseerd in haar kleuren. Wij bieden hoogwaardige haar kleur service, tegen een concurrerende prijs. In verband met vele combinaties en behandelingen die wij bieden, van haar kleuren tot knippen is een prijsindicatie mogelijk bij onze specialisten. Kom dan gerust langs bij ons in de kapsalon voor een prijsindicatie en vrijblijvend advies.

De nadruk die wij als kleurspecialist kapper, de Colorbar, hebben is dat wij een goede en correcte service bieden aan onze klanten. Onze medewerkers zijn kleurspecialisten in het haar kleuren. Ze zijn opgeleid tot kleurspecialisten en helpen je graag verder. In de bar benadrukken wij het sociale aspect en krijg je de ultieme Kapsoones-beleving. Dus ben jij opzoek naar een kleurspecialist? Hop in bij Kapsoones C en beleef het haar kleuren met ons samen.

De Colorbar van Groningen!

Wij zijn er maar al te blij mee dat wij kleurspecialisten hebben in onze vestiging. Wij zijn altijd in voor iets nieuws, door de opening van de Colorbar zien wij de vraag van klanten toenemen. Onze Colorbar is dan ook de eerste kapper kleurspecialist kapsalon in Nederland waarbij haar kleuren, stylen en advies plaatsvinden aan een echte bar. Hoe tof?! Wij willen ons onderscheiden op ieder niveau. Daarom bieden wij in de Colorbar een kwaliteitsproduct op onze eigen(wijze) Kapsoones manier. Onze kleurspecialisten staan klaar voor een te gekke ‘sunkissed’ balayage, highlights of dip dye. Niks is te gek met haar kleuren! Wij als kleurspecialisten wensen je welkom bij de Colorbar en kan je terecht voor een volledig en vrijblijvend advies op het gebied van haar kleuren.

 

Nog meer in de Colorbar

Buiten dat wij alleen onze klanten hun haar kleuren, zorgen wij ook voor toffe activiteiten. Onze kennis vanuit een kleurspecialist geven wij graag aan jullie door. Wij organiseren regelmatig workshops, cursussen en avondactiviteiten. Ook hebben wij op vrijdag of zaterdag optredens met gepaste, maar ook wel eens swingende muziek. In de bar prikkelen wij jou door het serveren van goede koffie, moctails en kleine hapjes. Wat wil je nog meer?!

Maak vandaag nog een afspraak en beleef het zelf!

Wil jij binnenkort jouw haar een andere kleur geven? Dan zien we je graag terug bij ons in de kapsalon en wie weet geniet jij straks van een gaaf kapsel door één van onze kleurspecialisten. Hiermee weet je zeker dat jij binnenkort de show steelt op straat.