Welkom bij dé kapper van Groningen en omstreken

Logo Kapsoones

Kapsoones C

Kapsoones C
Gedempte Zuiderdiep 81
050-3603441
Maak direct een afspraak
Maak direct een afspraak

Kapsoones C

Wat is de Colorbar?

De Colorbar voorziet in een hoogwaardige haarkleur service, tegen een concurrerende prijs. Vanwege de veel voorkomende samengestelde behandelingen is het alleen mogelijk een vanaf prijs (39,50) op de website te publiceren. Voor verdere informatie over prijzen kun je het allerbeste gewoon even langskomen voor een totaal vrijblijvend advies. De nadruk ligt ook in de Colorbar op goede en correcte service voor de klanten. De medewerkers zijn top-kappers, opgeleid als kleurspecialist. De bar zelf benadrukt het sociale aspect, de ultieme Kapsoones-beleving! Hop in en beleef het met ons mee!

De Colorbar van Groningen!

Kapsoones is uiteraard altijd in voor iets nieuws, maar met de opening van de Colorbar blijkt gezien de aanloop aan een grote vraag van de klant te zijn voldaan! Onze Colorbar is de eerste kapsalon in Nederland waarbij haar verven, stylen en advies plaatsvinden aan een echte bar. Kapsoones wil zich blijven onderscheiden op ieder niveau en dus bieden wij in de Colorbar een kwaliteitsproduct op onze eigen(wijze) Kapsoones manier. Onze kleurspecialisten staan klaar voor een mooie ‘sunkissed’ balayage, highlights, ombré of dip dye. Ook bij de Colorbar kunt u te allen tijde terecht voor een volledig vrijblijvend haar/kleur advies. 

 

Extra in de Colorbar

In de Colorbar worden extra activiteiten ontwikkeld, zoals workshops en avond-activiteiten met voorlichting of cursussen. Regelmatig vindt er tijdens de vrijdag of zaterdag een optreden plaats met gepaste, ook wel eens echt swingende, muziek.

Het Kapsoones-gevoel wordt in de Colorbar extra geprikkeld door goede koffie, het serveren van kleine hapjes en mocktails!

Maak vandaag nog een afspraak en beleef het zelf!

Wees welkom bij Kapsoones!