Welkom bij dé kapper van Groningen en omstreken

Logo Kapsoones

Naar welke Kapsoones ga jij?

IK WEET HET NIET

Maak direct een afspraak
Maak direct een afspraak

Professioneel knippen bij meerdere sfeervolle locaties in Groningen

Haar knippen bij Kapsoones

Wil jij je haar korter knippen? Bij Kapsoones word je haar geknipt door hooggekwalificeerd kapperspersoneel dat het hele jaar door opgeleid wordt. Wij zijn bezig van laagjes knippen, een opscheer bij mannen, tot haren knippen bij dames en mannen. Prijzen vanaf €26,00- voor haar knippen mannen en €28,- voor haar knippen dames en €22,- voor kinderen (3 t/m 12 jaar). Haar knippen kan bij drie vestigingen, Kapsoones 2, en XL. Weten waar je deze kunt vinden? Bekijk de contact pagina.

Haar knippen dames

Je haar korter knippen kan best eng zijn. Als je je haar wilt laten knippen als dame zijn er verschillende stylen waaruit je kunt kiezen. Dit is niet altijd zo gemakkelijk. Zit je te denken aan laagjes knippen? Het effect van laagjes knippen is het creëren van een speelse look, waardoor je veel volume krijgt. Ook kan je met lang haar laagjes aan de voorkant creëren. Wie wil dat nou niet?! Of houd je het toch liever iets simpeler met je haar korter knippen? Bij Kapsoones kan het allemaal.

Haar knippen mannen

Is het tijd voor een nieuwe look? Er zijn een hoop leuke opties voor het haar knippen. Vaak heb je te maken met het knippen van een kort kapsel bij mannen. Hier heb je een hoop verschillende variaties van. Of ben je meer van een opscheer? Een opscheer bij mannen is een populair kort mannen kapselen en is vaker te zien in het straatbeeld. Dit kapsel heeft kort haar aan de zijkant en achterkant van het hoofd. Maar weet je toch niet hoe jij je haar wilt knippen? Kom dan bij ons voor advies!

 

 

De beste knipervaring in Groningen

Je haar korter knippen? Bij Kapsoones bieden wij de beste knipervaring in Groningen. Ons personeel wordt getraind door het hele jaar heen, zodat je altijd geknipt wordt door de beste kappers in Groningen. Je haar knippen kan bij ons bij drie verschillende locaties in Groningen, waardoor wij altijd makkelijk te bereiken zijn. Naast je haar knippen, laagjes knippen en opscheer bij mannen, bieden wij ook een breed scala aan verschillende methodes en behandelingen, waardoor je nooit hoeft te twijfelen of Kapsoones geschikt voor jou is.

Elke vestiging van Kapsoones is warm en gezellig, er worden hapjes en drankjes aangeboden en regelmatig bieden we extra zaken zoals livemuziek. Je haar laten knippen bij een professionele en goede kapper in Groningen? Kapsoones knipt je graag. Kom bij ons langs en beleef het met ons mee!

 

Wacht niet langer! Maak vandaag nog een afspraak!

Vanaf €26,00 kan je het haar knippen voor mannen en €28,00 voor knippen dames. Er is geen betere plek om je haar te laten knippen in heel Groningen en je hebt keuze uit meerdere vestigingen zodat er altijd plek voor je is. Wees klaar voor een unieke beleving! Maak vandaag nog een afspraak!