Kapsoones: Dé herenkapper van Groningen

Dames en herenkapsalon Kapsoones biedt als 27 jaar de beste service in Groningen. We durven inmiddels wel te zeggen dat we met al deze jaren ervaring op de teller een begrip zijn geworden in Groningen en omstreken. Dit grote succes heeft geresulteerd in vier (!) verschillende Kapsoones vestigingen in hartje Groningen. Breng onze kapperszaken in Groningen en ervaar zelf de unieke Kapsoones ervaring.

Goede kapper voor mannen nodig in Groningen?

Dan ben je bij Kapsoones aan het juiste adres! Wij bieden hooggekwalificeerd kapperspersoneel, waardoor jij altijd zeker bent van een goed kapsel. Knippen, verven, stylen of scheren? Onze haarspecialisten staan voor je klaar in Groningen. Kom eens langs en ervaar de Kapsoones beleving!

Vier kappersvestigingen in Groningen

We hebben inmiddels vier vestigingen in de stad Groningen. Hierdoor heb je altijd een kapper bij jou in de buurt. Bekijk welke vestiging voor jou het dichtste bij is en kom eens langs voor een kop koffie en goede coupe:

Herenkapper Kapsoones biedt verschillende behandelingen voor mannen

Wij bieden verschillende behandelingen voor mannen. Hierbij kan je denken aan:

Hierbij krijg je altijd de mogelijkheid om te kiezen voor jouw favoriete kappersspecialist. Heb je een specifiek haar- of baardverzoek? Neem dan contact met ons op of hop eens langs. Dan kijken we graag samen naar de mogelijkheden.

Wat kost knippen voor mannen bij Kapsoones?

Bij Kapsoones wordt je altijd geknipt door hoog gekwalificeerd kapperspersoneel, dat het hele jaar door opgeleid wordt. Dit maakt ons de beste plek in Groningen om je haar te laten knippen. Of je nu een stoere coupe met stekels of lange manen hebt, onze topkappers weten er wel raad mee. Mannen worden bij Kapsoones al geknipt voor €22.-! Maak gelijk een afspraak.

Afspraak maken

Onze salons

Weet je niet zeker welke salon je wilt bezoeken? Bekijk ze hier!