Welkom bij dé kapper van Groningen en omstreken

Logo Kapsoones

Naar welke Kapsoones ga jij?

IK WEET HET NIET

Maak direct een afspraak
Maak direct een afspraak

Onze vestigingen in Groningen

Ben je er nog niet uit voor welke kapsalon van Kapsoones je moet kiezen? Loop gerust eens bij ons binnen. Aan het gedempte Zuiderdiep vind je Kapsoones C, Kapsoones 2 en Kapsoones XL. Onze oudste kapsalon zit in de Folkingestraat, namelijk Kapsoones 1. Alle salons van Kapsoones zijn gevestigd in de binnenstad van Groningen en liggen binnen een straal van 200 meter. Wij helpen je bij het maken van de juiste keuze en in alle salons geldt dat je volledig vrijblijvend geadviseerd kunt worden. Een advies dat aansluit bij jouw wensen, of je nu geknipt, gekleurd of gestyled wilt worden, de kappers van Kapsoones helpen je bij de juiste keuze voor jouw haar! 

Kapsoones XL is onze nieuwste aanwinst. Deze zaak is ruim opgezet, vandaar de naam Kapsoones XL. Zij onderscheiden zich van de andere Kapsoones kapsalons, door een andere aankleding, stijl en dimensie. In deze sfeervolle kapsalon worden alle behandelingen uitgevoerd die je op haar gebied kunt wensen. Onze specialisten staan van maandag tot en met zaterdag voor je klaar! Bel voor een afspraak of kom langs voor advies. 

Let op: Wanneer je een color correction wilt boeken, kan dit alleen via de telefoon, omdat er dan vaak wat extra tijd moet worden ingeboekt! 

Wat is een color correction? Meer dan 2 tinten lichter of donkerder. Balayage op donker haar. Balayage van licht naar donker. Weet je niet wat je moet kiezen? Bel dan even met één van onze salons! 

 

Kies een van onze salons