Welkom bij dé kapper van Groningen en omstreken

Logo Kapsoones

Naar welke Kapsoones ga jij?

IK WEET HET NIET

Maak direct een afspraak
Maak direct een afspraak

Schoonheidsspecialist

Bij Kapsoones verlaat je de kapsalon altijd met een mooie haarlook, maar sinds kort hebben we ook Beauty@Ati bij ons in de zaak zitten. Ati kan je vinden in Kapsoones 2/C en XL, als je een schoonheidsspecialist in Groningen zoekt. Een bezoek aan Ati is dé ultieme bestemming voor mensen die op zoek zijn naar een stralende huid, mooie wenkbrauwen of lange wimpers. Van wimpers verven tot wenkbrauwen verven. Ati doet het allemaal!

Wimpers verven Groningen

Heb jij geen zin om altijd mascara op te doen in de ochtend en kunnen jouw wimpers wel wat donkerder worden? Dan kan je jouw wimpers verven in Groningen bij Kapsoones. Vanaf het moment dat jij je wimpers verft zorg je ervoor dat je wimpers intenser en donkerder worden. Het resultaat is dat je oog net wat meer definitie krijgt. Ati is een specialist op het gebied van wimpers verven. En dat op locatie bij Kapsoones. Ideaal!

Wenkbrauwen verven 

Heb jij te dunne wenkbrauwen of wil jij je wenkbrauwen toch net iets meer accentueren? Dan kan jij je wenkbrauwen verven in Groningen bij Kapsoones. Het effect van je wenkbrauwen verven is dat het net wat voller en sprekender ervan wordt. Beauty@Ati zorgt ervoor dat jij weer voor de dag kan komen.

 

Wie is Beauty by Ati?

Ati is al sinds 2005 een gepassioneerde schoonheidsspecialist in Groningen. Ze doet haar werk met veel liefde en passie en volgt regelmatig trainingen om haarzelf te blijven ontwikkelen in haar vak. Bij Be Beauty by Ati staat persoonlijke aandacht centraal, om je wensen volledig in vervulling te brengen. Kwaliteit, service en eerlijkheid staan op nummer 1!

Ati zei het volgende: “Bij kapsalon Kapsoones heb ik een plek om behandelingen te kunnen geven aan klanten gelijk na of voor een haarstyling. Zoals een wenkbrauw styling en/of wimpers touch up. Ik doe er alles aan om te kunnen voldoen aan de wensen van de klant en samen bespreken we welke vorm voor de wenkbrauwen en eventuele verfkleur het meest geschikt is. Neem gerust een kijkje op mijn Instagram en wellicht zien wij elkaar in Kapsoones”.

Wacht niet langer! Maak vandaag nog een afspraak!

Ben jij opzoek naar een schoonheidsspecialist in Groningen? Wil jij je wenkbrauwen verven, wimpers verven of epileren? Wil je het handig combineren met je kappers afspraak? Dan ben je van harte welkom bij Be Beauty by Ati!

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem gerust contact op met Ati: 06 445 803 95 of mail naar bebeautybyati@gmail.com

Klik hier voor mijn prijslijst!

Website: http://www.bebeautybyati.nl