Welkom bij dé kapper van Groningen en omstreken

Logo Kapsoones

Naar welke Kapsoones ga jij?

IK WEET HET NIET

Selecteer een locatie naar keuze
Maak direct een afspraak

Schoonheidsspecialist

Schoonheidsspecialiste Beauty@Ati

Sinds kort staat Ati in Kapsoones 2/C en XL als schoonheidsspecialist.

Een bezoek aan Ati is dé ultieme bestemming voor mensen die op zoek zijn naar een stralende huid, mooie wenkbrauwen, lange wimpers of een gave blik.

Bij Be Beauty by Ati staat persoonlijke aandacht centraal, om uw wensen volledig in vervulling te brengen. Kwaliteit, service en eerlijkheid staan op nummer 1!

Ati is schoonheidsspecialist sinds 2005. Ze doet haar werk met veel liefde en passie en volgt regelmatig trainingen om haarzelf te blijven ontwikkelen in haar vak.

“Bij kapsalon Kapsoones heb ik een plek om behandelingen te kunnen geven aan klanten gelijk na of voor een haarstyling. Zoals een wenkbrauw styling en/of wimpers touch up. Ik doe er alles aan om te kunnen voldoen aan de wensen van de klant en samen bespreken we welke vorm voor de wenkbrauwen en eventuele verfkleur het meest geschikt is. Neem gerust een kijkje op mijn Instagram en wellicht zien wij elkaar in Kapsoones”.

Je bent van harte welkom bij Be Beauty by Ati! Voor contact en informatie bel of whatsapp: 0644580395 of mail naar

De beste knipervaring in Groningen

Bij Kapsoones bieden wij de beste knipervaring in Groningen. Ons personeel wordt getraind door het hele jaar heen, zodat je altijd geknipt wordt door de beste kappers in Groningen. Knippen kan bij ons bij drie verschillende locaties in Groningen, waardoor wij altijd makkelijk te bereiken zijn. Naast knippen bieden wij ook een breed scala aan verschillende methodes en behandelingen, waardoor je nooit hoeft te twijfelen of Kapsoones geschikt voor jou is.

Elke vestiging van Kapsoones is warm en gezellig, er worden hapjes en drankjes aangeboden en regelmatig bieden we extra zaken zoals live muziek of een gezellige kerstmiddag. Je haar laten knippen bij een professionele en goede kapper in Groningen? Kapsoones knipt je graag. Kom bij ons langs en beleef het met ons mee!

Wacht niet langer! Maak vandaag nog een afspraak!

Vanaf €26,00 voor mannen en €28,00 voor vrouwen is er geen betere plek om je haar te laten knippen in heel Groningen en je hebt keuze uit niet één maar drie vestigingen zodat er altijd plek voor je is. Wees klaar voor een unieke beleving! Maak vandaag nog een afspraak!