Welkom bij dé kapper van Groningen en omstreken

Logo Kapsoones

Naar welke Kapsoones ga jij?

IK WEET HET NIET

Selecteer een locatie naar keuze
Maak direct een afspraak

Keratine Behandeling Groningen

Kapsalons Kapsoones voor gezonder haar

Heb je last van pluizig, poreus of gebroken haar? Wij weten als geen ander hoe vervelend dit voor klanten kan zijn. Wij hebben de oplossing! Bij Kapsoones bieden wij een keratine behandeling aan wat er voor zorgt dat jouw haar weer wordt gevoed en gaat glanzen als nooit tevoren. Want zeg nou zelf, als je haar niet goed zit, voel je jezelf ook niet op je gemak. Bij Kapsoones krijg je een keratine behandeling bij een goede kapper. Onze specialisten volgen vaak cursussen om zo hun kennis te verbreden en kwaliteiten te verhogen. 

Wat is keratine?

Keratine is een lichaamseigen proteïne. Het zit onder andere in je haar, huid en nagels. Dit zorgt voor kracht en flexibiliteit. Natuurlijk haar bestaat voor 90% uit keratine. Dit slijt als je veel chemische behandelingen doet, door het gebruiken van verschillende styling producten of haar dat wordt blootgesteld aan schadelijke stoffen en weersomstandigheden. Een keratine behandeling is een semi-transparante treatment met vloeibare keratine wat ervoor zorgt dat je haar diep gevoed wordt en de glans terug krijgt die je haar van oorsprong had. Een wondermiddel tegen pluizig haar. De prijs voor een keratine behandeling begint vanaf €185,-. De behandeling duurt minimaal drie uur, maar daar krijg je wel prachtig gezond en glanzend haar voor terug. Het ligt aan je type haar wat de prijs is voor een keratinebehandeling. Als je veel en lang haar hebt, is de prijs voor een keratinebehandeling hoger dan als je kort en dun haar hebt. Kom langs bij Kapsoones en krijg een prachtige glanzende coupe.

Keratine Behandeling geeft je haar een boost

Voor velen een weet, voor anderen een raadsel, de keratine behandeling. Het is een hele natuurlijke behandeling met lichaamseigen stoffen. Je haar bestaat namelijk al grotendeels uit de bouwstof keratine. Het herstelt je haar van binnenuit en dat is de reden waarom het zo succesvol en populair is. Veel klanten zijn je al voorgegaan. De keratine behandeling bij de kapper is vele malen beter dan als je de keratine behandeling thuis probeert. Onze kappers zijn gespecialiseerd in keratine behandelingen en willen jouw poreuze haar verbeteren. 

Voor wie is een Keratine Behandeling? 

De behandeling is geschikt voor ieder haartype. Of je haar beschadigd is door zon en chloor, of dat je van jezelf wat pluizig haar hebt. Een ieder kan deze behandeling ondergaan om het haar weer te laten stralen. Ook bij gekleurd haar is keratine mogelijk. Mocht je niet zeker weten of deze behandeling voor jouw haar effect heeft? Dan kun je altijd even bellen of langs komen in een van onze kapsalons. Onze experts kunnen je hierover meer duidelijkheid geven. 

Ik wil ook glanzend haar!

Kom langs in Kapsalon Kapsoones voor je eigen haar behandeling, we helpen je graag. Kwaliteit gegarandeerd! Maak direct een afspraak of neem vrijblijvend contact op.